comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan sessizlik kararı!

05 Şubat 2015, Perşembe 09:06
Beşiktaş'tan sessizlik kararı!

Beşiktaş'ta yönetim, üç kulvarda zirve mücadelesi veren takımın süreçten olumsuz etkilenmemesi adına sessiz kalma kararı aldı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki "Hakem odası basma" polemiği ile başlayan ve Aziz Yıldırım'ın havuz sistemi ile ilgili demeci sonrası karşılıklı salvolarla iyice gerilen ilişkiler, siyah-beyazlıların "Sessizliği" tercih etmesiyle yeni bir boyut kazandı.
 
Yönetim, Fenerbahçe'nin Başkan Fikret Orman'ı hedef alan ve "Eline, diline, beline hakim ol" çıkışıyla futbol kamuoyuna bomba gibi düşen açıklamasını değerlendirerek "Cevap vermeme" kararı aldı.
 
FİKRET ORMAN SİNEYE ÇEKTİ

Başkan Fikret Orman ve ekibinin aldığı bu kararda, önceliğin futbol takımına verilmesi etkili oldu. Fikret Orman, her ne kadar hakkındaki ithamlara çok sinirlense de üç kulvarda zirve mücadelesi veren takımın yaşanan süreçten olumsuz etkilenmemesi adına "Suskunluğu" tercih etti. Yönetimin, "Fenerbahçe'ye verilecek en iyi cevap, sahada ortaya koyacağımız futbolla, şampiyonluğu kazanmak olacaktır" görüşünde fikir birliğine vardığı ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!