comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Vodafone Arena'yı görmeden gitmem'

04 Şubat 2015, Çarşamba 11:26
'Vodafone Arena'yı görmeden gitmem'

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da yüksekten uçan Kartal'ın hocası Bilic, İngiliz takımlarının yoğun ilgisiyle ilgili olarak konuştu: Şu an için sadece Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklandım. Yeni stadımız Vodafone Arena'yı çok merak ediyorum. Orayı görmeden ayrılmak, planlarım arasında yok.

Siyah-Beyazlılar'ın başarılı teknik adamı Slaven Bilice, takımının hem ligde hem de Avrupada yoluna iddialı bir biçimde devam etmesinin ardından İngiliz ekiplerinin ilgisi katlanarak devam ediyor. Futbolculuk kariyerinde 1996-1997 sezonunda West Ham United ve 1997-2000 yıllarında ise Evertonun formasını giyen 46 yaşındaki çalıştırıcı için; Sunderland ve Newcastle Unitedın girişimde bulunduğu öğrenildi. Bu iki Ada temsilcisine ek olarak Roberto Martinezin yönetiminde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Evertonın da, İspanyol menacerin yerine Slaven Bilici düşündüğü konuşuluyor. Hırvat çalıştırıcının eski futbolcuları olması sebebiyle diğer takımlarla olan yarışta bir adım önde olan Evertonın, en geç sezon sonunda Bilici tekrar İngiltereye döndürmeye planladığı bildirildi.
 
Hayali Ada ama...
 
Beşiktaşın başına gelmesinin ardından yaptığı açıklamada, Futbolcu olarak görev yaptığım İngilterede bir gün hoca olarak çalışmak hedeflerim arasında ilk sırada ifadelerini kullanan Bilicin, 3 kulübün ilgisine rağmen kısa vadede Adaya dönmeyi planlamıyor. Tecrübeli teknik adamın, konuyla ilgili olarak yakın çevresine yaptığı açıklamada, Gelen teklifler onur verici. Ama şu an için sadece Beşiktaşın şampiyonluğuna odaklandım. Yeni stadımız Vodafone Arenayı çok merak ediyorum. Orayı görmeden ayrılmak, planlarım arasında yok dediği öğrenildi. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!