comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın rakibi Real Madrid

04 Şubat 2015, Çarşamba 09:18
Beşiktaş'ın rakibi Real Madrid

Beşiktaş deplasman karnesi başarısı ile Real Madrid'le yarışıyor. Bu yıl deplasman maçlarında büyük bir ivme yakalayan Siyah Beyazlılar bu kulvarda dünya devi Real Madrid ile yarışıyor.

Beşiktaş bu sezon aldığı dış saha galibiyetleriyle zirveye ağırlığını koymuş durumda. Süper Lig'de geride kalan 18 haftaya bakıldığında Siyah-Beyazılar 9 maçta 8 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak müthiş bir başarıya imza attı.
 
Dış sahada topladığı 24 puanla liderlik yarışı verdiği Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da bu alanda geride bırakmış durumda. Siyah-Beyazlıların bu başarısı Avrupa'nın önde gelen liglerinde zirve mücadelesi veren takımları da kıskandıracak cinsten. Avrupa'nın önde gelen 5 ligine bakıldığında Beşiktaş'ın bu başarısını bir tek Real Madrid yakalayıp geçmiş durumda.
 
İspanyol devi, 11 dış saha maçından 9 galibiyet çıkartırken, 2 kez de mağlup oldu ve 27 puan topladı. Aslında Beşiktaş'ın İspanyol devini de geride bıraktığını söyleyebiliriz. Zira bu sezon stadı yapım halinde olduğu için maçlarını zaten gurbette oynamak zorunda kalan Siyah-Beyazlılar, ev sahibi statüsünde olduğu 3 karşılaşmasını da İstanbul dışında oynayarak kazandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!