comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Erdan Torunoğulları: 'Bilic'in gitmek gibi bir niyeti yok'

01 Şubat 2015, Pazar 09:32
Erdan Torunoğulları: 'Bilic'in gitmek gibi bir niyeti yok'

Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, teknik direktörleri Bilic ve gündemdeki konular hakkında konuştu.

Beşiktaş'ta dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları gündemdeki konular hakkında önemli açıklamalar yaptı.
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Beşiktaş'ın aldığı Tolgay Arslan'la kendisi görüşme yaptığı sırada Slaven Bilic'in oyuncuya mesaj attığını ve “Bize gel, seneye birlikte Ada'ya gidelim” dediğini belirtmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.
 
Yönetimin de derbi kazanamamaktan rahatsız olduğu, şampiyonluk gelmezse hocanın durumunun masaya yatırılacağı söylentileri dikkat çekti. Torunoğulları, “Transfer çalışmalarımızı hocamızla koordineli olarak yürütüyoruz. Gerek hocamız gerek futbol şubemiz takım planlaması üzerinde kafa patlatıyoruz. Böyle bir durumda hocanın ayrılması söz konusu olabilir mi? Bizim göndermek, onun da gitmek gibi bir düşüncesi yok. Kendisinin kredisi şampiyonluğa da bağlı değil” diye konuştu.
 
‘TRANSFER iÇiN BEŞİKTAŞ'IN ADI YETTİ'
 
Torunoğulları ara transfer döneminin en çok tartışılan isimlerinden biri olan Tolgay Arslan transferi hakkında da görüşlerini paylaştı. “Tolgay'a belli teklifler vardı. Bizim önerdiğimizden daha iyisini sunanlar da oldu. Biz başından beri aynı çizgide durduk. Yaptığımız görüşmelerde, sunduğumuz teklif aynıydı. Öyle abartılı sözler vermedik. Yapabileceklerimizi söyledik. Önemli olan tek nokta Beşiktaş'ın adıdır. Beşiktaş markası, büyük bir markadır. Herkes de bunun bilincindedir. Adımız yetti” dedi.
 
Diğer transferlerin de yerinde olduğunu belirten Torunoğulları, “Eksiklerimiz vardı. Belli bir uyum süreleri olacaktır. Katkılarını herkes görecek” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!