comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın 1 numaralı transfer hedefi

04 Aralık 2014, Perşembe 11:31

Ocak ayındaki ara transfer döneminde sağ bek bölgesini yeni bir isimle doldurmak için çalışmalara erkenden başlayan Beşiktaş, bu bölge için elinde bulunan listeden favori ismini belirledi.

Sparta Prag'dan Pavel Kaderabek, Dinamo Zagreb'den İvo Pinto, Granada'dan Allan Nyom gibi isimlerle temas kuran Beşiktaş Yönetimi, sezon başında son anda elinden kaçırdığı Molde'nin Norveçli yıldızı Martin Linnes'i listenin başına yazdı.
 
Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın, 23 yaşındaki futbolcu için Oslo'ya gidip bir dizi temaslarda bulunduğu ve genç yöneticinin yönetime bu konuda bilgi verdiği öğrenildi. Teknik direktör Slaven Bilic'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Martin Linnes için son noktayı, Başkan Fikret Orman'ın kararının ardından İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin koyacağı bildirildi.
 
32 maçta 4 gol attı

Molde formasıyla bu sezon Norveç Ligi ve yerel kupada 32 karşılaşmaya çıkan ve 4 gol kaydeden Linnes, savunma oyuncusu olmasının yanında hücum hattına yaptığı bindirmelerle tanınıyor. Ülkenin en önemli gelecek vaad eden isimleri arasında yer alan 1.77'lik futbolcu, geride bıraktığımız yaz döneminde Beşiktaş'a menajeri aracılığıyla olumlu mesajlar göndermiş ancak kulübünün son anda kendisini satmaktan vazgeçmesinin ardından yuvada kalmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!