comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Serdar Kurtuluş'a moral konuşması

03 Aralık 2014, Çarşamba 17:53

Devre arasında sağ bek transferi yapacak olan Beşiktaş'ta yöneticiler Serdar Kurtuluş'a moral verdi.

Devre arasında kadroya bir sağ bek takviyesi yapılacağını açık açık deklare eden Beşiktaşlı yöneticiler, takımın mevcut sağ beki Serdar Kurtuluş'a moral aşıladılar... 27 yaşındaki futbolcunun sergilediği performanstan ve yükselen grafiğinden çok memnun olduklarını ifade eden yöneticiler, “Seni tekrar bu takıma transfer ederken beklentilerimiz büyüktü... Düzenli olarak forma giymeye başlayınca bu beklentilerimize karşılık vermeye başladığını görüyoruz. Performansından ve yükselen grafiğinden memnunuz. 

Ancak takımda belki de alternatifi olmayan tek oyuncu sensin. Oynamadığın maçlarda sağ bekte ciddi sıkıntılar yaşadık. Senden başka gerçek mevkisi sağ bek olan bir futbolcumuz yok. Bu nedenle bu mevkiye mutlaka takviye yapmak durumundayız. 
 
'KENDİME GÜVENİYORUM'
 
Şunu bilmeni istiyoruz ki, senin yerine bir oyuncu almayacağız. Seninle rekabet edebilecek kalitede bir futbolcu transfer edeceğiz. Gelecek yeni oyuncu ile senin gireceğin rekabet takıma pozitif şekilde yansıyacaktır. Sakın transfer yapılacak diye moralini bozma. Eğer bu şekilde performansını artırmaya devam edersen zaten senden formayı almak kolay olmayacaktır diye düşünüyoruz” dediler. 
 
Bu görüşmede Serdar ise siyah-beyazlı yöneticilere “Ben kendime güveniyorum. Daha iyi olmak için de çok çalışıyorum. Herkesle rekabete hazırım. Formayı bırakmamak, takıma daha fazla katkı sağlayabilmek için elimden geleni bugün olduğu gibi yapmaya devam edeceğim” yanıtını verdi.
 
'Baskıya dayanmalıyız'
 
Beşiktaş'ın tecrübeli sağ beki Serdar Kurtuluş, Yavru Kartal Dergisi için minik Beşiktaş taraftarlarının sorularını yanıtladı. 35-36 yaşına kadar futbol oynamak istediğini belirten 27 yaşındaki futbolcu, “Bir sporcu profesyonel olmayı öğrenmek zorundadır. Psikolojisine dikkat etmelidir. Büyük camiada oynuyorsa hedefleri olmalıdır ve her türlü baskıya karşı da donanımlı olmalıdır. Özel hayatına da dikkat etmelidir” dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!