comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic "Zirvede olmak değil tutunmak önemli'

23 Kasım 2014, Pazar 21:35

Slaven Bilic, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maç sonrası zirvede olmanın güzel olduğunu ama burada kalmanın zor ve önemli olduğunu, bunu başarmaları gerektiğini belirtti.

FutbolArena - Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maç sonrası teknik direktör Slaven Bilic, yayıncı kuruluş Lig Tv'ye şu açıklamaları yaptı; 

Çok değerli bir 3 puan aldık. Beklentimiz zor maç olacağı yönündeydi. Rakibin öndeki oyuncuları yetenekli. Teknik kapasiteleri yüksek. Milli Takım arası sonrası ilk maçımızdı ve kazanmak önemliydi.
Zirvede kalmayı isteriz. Bu beraberinde baskı da getiriyor ama 3. veya 4. olmayı lider olmaya değişmem. Çünkü o pozisyonlarda olduğumuzda da beklentiler nedeniyle yine baskı hissediyoruz. Zor olan zirveye tutunmak. Erken bir dönemdeyiz ama zirvede kalabilmek için her şeyi yapacağız.

Sürekli stat sorusu gündemde. Bir evimiz yok ama buna rağmen gayet iyi idare ediyoruz. Yönetim elinden geleni yapıyor. Bana kalsa tüm maçlarımızı Başakşehir Stadı'nda oynamak isteriz. Tribünler tamamen dolmasa da iyi bir atmosfer oluşuyor. Yeni stadımız bitene kadar burayı evimiz haline getirmeliyiz. Galatasaray maçını da burada oynamak isteriz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!