comScore

Beşiktaş Beşiktaş

800 bin Euro'ya Beşiktaş'a geldi, Süper Ligi sallıyor!

01 Ekim 2014, Çarşamba 09:41

Beşiktaş'ın bu sezon ligde attığı dört golün üçünde imzası olan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin alkışını alan Olcay Şahan, performansıyla Beşiktaş'ın tüm gelecek planlarını alt üst etti.

Teknik Direktör Slaven Bilic'in, Sosa'yı sol kanatta oynattırmak için bu sene yedek soyundurmayı düşündüğü Olcay Şahan, attığı gollerle Hırvat hocanın geri adım atmasına neden oldu. Sosa'yı, Oğuzhan ile yan yana oynatmayı planlayan fakat Olcay'ın lige iyi başlaması nedeniyle bir devre Oğuzhan bir devre Sosa'yı oynatmak zorunda kalan Bilic, performansı nedeniyle Olcay Şahan'a neredeyse toz kondurmuyor.
 
Beşiktaş'ın emektar isimlerinden Ulvi Güveneroğlu'nun ısrarla alınmasını istediği ve 800 bin euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelen Olcay Şahan, attığı 22 golle Manuel Fernandes'in tüm performansını, Almeida'nın ise son iki senedeki performansını geride bıraktı. Beşiktaş'ta konuşulan bir başka konunun ise Olcay'ın, ezeli rakip Galatasaray'daki mevkidaşlarına attığı farkın olduğu öğrenildi. Galatasaray'da son yıllarda sol kanada beş oyuncu alınırken, bu futbolcuların toplam performansı bile Olcay'ın yanına yaklaşamadı. 30 milyon 500 bin euroya Bruma, Telles, Amrabat, Hajrovic ve Yasin'i alan Galatasaray Yönetimi, bu kadar para harcamasına rağmen bu oyunculardan sadece 4 gollük verim alabildi. Zaman zaman yaptıkları transfer hataları nedeniyle taraftar ve kongre üyeleri tarafından eleştirilen Beşiktaş Yönetimi'nin bu başarısına ise taraflı tarafsız herkes şapka çıkartıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!