comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman'dan çarpıcı 'Seba' yorumu!

22 Eylül 2014, Pazartesi 12:32

Fikret Orman, yeni stada adının verilmesi gündemde olan Süleyman Seba için "O çok büyük bir başkandı. Ancak kurucumuz ya da Beşiktaş adına her şeyi yapmış bir kişi değildi" dedi  

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 360TV'de yayımlanan 'Kale Çizgisi' adlı programda, çok tartışılacak açıklamalara imza attı. Orman, taraftarların yeni yapılacak stada vefat eden Onursal Başkan Süleyman Seba adının verilmesini istemesi ve bu konudaki gelişmeler hakkında sorulan soruya şu cevabı verdi: "Şu anda böyle bir şey yok. Vodafone ile görüşüyoruz. Hatta Tottenham maçında Vodafone'nun Genel Merkezi'ni de ziyaret edeceğiz ama ben yine söylüyorum; Süleyman Ağabey Beşiktaş'ta çok önemli bir isimdir. Bizim ağabeyimizdir. Ben çocukluğumdan itibaren beraber olma şansını yakaladım. Bununla gurur duyuyorum."

Bazı şeyleri çok fazla abartıyoruz

Beşiktaş'ın başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi çok da büyük bir başkandı. Ama şunu unutmamak gerekiyor; Süleyman ağabey Beşiktaş Kulübü'nün kurucusu değildir. Beşiktaş'ta bütün her şeyi yapmış kişi de değildir. Beşiktaş'ta bizim büyüklerimiz var. Şeref Bey, Baba Hakkı var. Süleyman Seba adına cadde var. Fulya Tesisleri var. Spor salonumuz var. Şimdi bir üniversite de kuracağız. Biz Türk milleti olarak bazı şeyleri fazla abartıyoruz. İlla ki de şey yapılsın diye bir durum yok. Vodafone ile de konuşuyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!