comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan Töre'ye; "Artık Beşiktaşlı ol"

25 Mart 2014, Salı 09:33

Beşiktaş Futbol Direktörü Zafer Önder Özen, Gökhan Töre ile yaptığı görüşmede; "İstanbullu ve Beşiktaşlı olma zamanın geldi. Biz kararlıyız. Bir an önce kendine İstanbul'dan bir ev al. Kazan'la bonservis sorununu çözeriz.” dedi.

Sağ dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde Almanya'da ameliyat olan Gökhan Töre ile Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen operasyon öncesinde kritik bir toplantı yaptı. Bu sezon 3 gol ve 7 asist ile oynayan Töre'nin sezon sonu satın alma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağı ile ilgili bilinmezlik sürerken Önder Özen oyuncusuna geleceğinin Beşiktaş'ta olduğunu ilginç bir yöntemle anlattı.

Tesislerde odasında dinlenmekte olan Töre'nin yanına giden Özen, "Gökhancığım takım arkadaşların, başkan, yönetim ve taraftarlar seni çok seviyor. Daha önce Chelsea'de oynadın, Chelseali olamadın, Hamburg'ta oynadın Hamburglu olamadın, Kazan'da oynadın Kazanlı olamadın! Ancak artık İstanbullu ve Beşiktaşlı olma zamanın geldi. Biz yönetim olarak kararlıyız. Bir an önce kendine İstanbul'dan bir ev al" dedi.

‘BURAYI SEVDİM'

Bunun üzerine Töre ise, "Beşiktaş'a kısa sürede alıştım. Takım arkadaşlarımı ve taraftarı da çok sevdim. İstanbullu ve Beşiktaşlı olmayı ben de canım kadar istiyorum. Öyle ya da böyle Beşiktaş'la maddi konularda anlaşırız. Siz Kazan'ı halledin" diyerek bonservisinin sahibi olan Rus ekibini adres gösterdi. Töre'nin sözlerini memnuniyetle karşılayan Özen son olarak, "Biz o kısmı hallederiz merak etme. Yeniden söylüyorum... Git kendine İstanbul'un beğendiğin yerinden ev al, artık İstanbullu ve Beşiktaşlı ol" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!