comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman: "Mustafa şerefiyle oynadı"

25 Mart 2014, Salı 08:32

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta yönetim, Mustafa Pektemek'in kanlar içinde oynadığı futbolu konuşuyor.

Yönetim, Mustafa Pektemek'in kanlar içinde oynadığı futbolu konuşuyor.

ŞEREFLİ MÜCADELESİNE ŞAPKA ÇIKARIYORUZ

Orman: "Felsefemiz şerefinle oynayıp hakkınla kazanmak. Mustafa şerefiyle oynadı hakkıyla da gol attı."

Kavalcı: "Oyuncularımızı tebrik ettik. Ama yönetim olarak Pektemek'in fedakârlığına şapka çıkartıyoruz."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün dünya çapındaki 350 global şirketin CEO'sunun katıldığı 'Gala 2014 Konferansı'nın onur konuğu oldu. 360 CEO'ya da Beşiktaş forması hediye eden Orman, 'Gala 2014 Konferansı'nın açılış konuşmasını yaptı. Başkan Orman, konuşma sonrasında basın mensuplarına şunları söyledi. Orman, Akhisar maçında kanlar içinde oynayan Mustafa Pektemek'i yere göğe sığdıramadı:

PEKTEMEK FORMAYI BIRAKMASIN

"İlk defa rahat maç seyrettim, goller erken geldiği için. Beşiktaş zor günlerden geldi. Statsız buralardayız. Biz hep söylüyoruz. Bizim ana felsefemiz şerefinle oynayıp hakkınla kazanmak. Mustafa şerefiyle oynadı hakkıyla da bir gol attı. Çok iyi karakterli, düzgün karakterli bir çocuktur. Çok şanssızlıklar yaşadı. Çok sakatlıklar yaşadı. Ama Beşiktaş hiçbir zaman onun elini bırakmadı. Hep onun yanında olduk. O da formasını kaptı. Kimseye de kaptırmamasını istiyorum. Pedro'nun oynadığı oyun gerçekten çok güzel. Keşke ilk devrede oynamış olsaydı."

DOKUZ DİKİŞ İLE İNANILMAZI BAŞARDI

Başkan Fikret Orman'ın açıklamasının ardından Yönetici Ahmet Kavalcı da Mustafa Pektemek hakkında şunları söyledi: "Mustafa'nın durumu çok iyi. 9 dikiş atıldı. Durumunda bir sorun yok. Ama maçta sanki bir şey yokmuş gibi çıkıp sonuna kadar mücadele etti. Maçtan sonra da tüm takımı tebrik ettik. Ama Mustafa'ya yaptığı fedakârlıktan dolayı şapka çıkartılır."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!