comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Atalay: "Bizim için başarı şampiyonluktur"

24 Mart 2014, Pazartesi 10:51

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay önemli açıklamalarda bulundu.

ELİMİZEFIRSATLAR GEÇTİ 
Galibiyetimizdenötürü çok mutluyuz. Daha önceden de ligin zirvesi ile ilgili elimize fırsatlargeçti ama değerlendirememiştik. Bugün hem değerlendirdik ve iyi bir futbollamaçı kazandık. Futbolcularımızı ve kadın taraftarlarımız kutluyorum. 
HEDİFİMİZ HERZAMAN ŞAMPİYONLUK 
Şampiyonlukinancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Beşiktaş'ın hedefi her zamanşampiyonluktur. Ligin zirvesini hiç bırakmayacağımızı söylemiştik. Bunu sahadada gösteriyoruz.Beşiktaş formasıgiyenin hedefi şampiyonluktur. 

YAŞADIĞIMIZKOŞULLARIN EMSALİ YOK 
Beşiktaş'ınyaşadığı koşulların bir emsali olmayan şartlardır. Biz 35 maçımızı deplasmandaoynamamıza rağmen ligin zirvesini zorluyoruz. Kolay bir durum değil. Mücadeleediyoruz ve şartlar düzeldikten sonra daha da iyi olacak. Stadımıza geçince dahada iyi olacak. 

BİZİM İÇİNBAŞARI ŞAMPİYONLUKTUR 
Bizim içinbaşarı kriteri şampiyonluktur. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve şampiyonolacağız. 

TARAFTARLARIMIZAGÜVENİYORUZ 
Bugün kadınseyircilerimizin gösterdiği hassasiyeti haftaya da bekliyoruz. Sezonu artıksahamız kapanmadan ve seyircisiz oynamadan kapatmak istiyoruz. 

AMACIMIZ ÜSTDÜZEY OYUNCU ALMAK 
Başkanımız bukonuyu belirtti. Bizim amacımız Beşiktaş'a yakışan üst düzey oyuncuyukazandırmak. Bu tarz futbolcuları takımımıza kazandırmak için mücadele ediyoruz.Şimdiden çalışmalara başladık. 

Haber: Ertan Süzgün

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!