comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan taraftara müjde! Yıldız transferi...

24 Mart 2014, Pazartesi 03:33

Beşiktaş A Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, ikinci sıraya yerleşti. Beşiktaş A Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu.

İşte Kavalcı'nın o sözleri:

"STAT İÇİN HER ŞEYİ DEDİLER! NE OLDU?"

"Her zaman söylüyorum her şeyi söylediler bizim için. Bu stadı yapamaz dediler, yıkamaz dediler, izin alamaz dediler. Bunun altından kalkamazlar dendi. Bu parayı bulamazlar dediler. İşte her şey ortada. İnşallah bu stadı Ağustos ayına yetiştirip Şampiyonlar Ligi maçlarını burada oynayacağız."

"BEŞİKTAŞLI FAZLALIK İSTEMEZ"

"İyi niyetliyiz. Her şeyden önce hakkımıza razıyız. Beşiktaşlı duruşu vardır. Beşiktaşlı fazlalık istemez. Ben Rize'de maçtan önce de söyledim. İnşallah hakem hataları maçın önüne geçmez dedim. Maalesef geçti. İnşallah bunların tekrarı olmaz. Biz Beşiktaş olarak Futbol Takımı olarak Yönetim Kurulu olarak bütün yönetici arkadaşlarımız olarak Şampiyonluğa odaklandık. Şampiyonlar Ligi maçlarını inşallah burada oynayacağız."

"BEŞİKTAŞ'A ÇİFTE STANDART VAR!"

"Biz ve diğer takımlar arasında çifte standart var. Her şey ortada. Bizim oyuncularımız gerçekten kaliteli oyuncular. Yani şimdi baktığın zaman aynı rakip takımdaki bir oyuncu aynı hareketi yaptığı zaman sarı kart görmüyor. Bizimki ondan daha şeyini yaptığı zaman sarı kartı görüyor. Bazen konuşmamak her şeyi söylemektir. Ben de Rize'de onu tercih ettim."

"BU BÖYLE GİTMEZ!"

"Tabii ki başkanımız bildiriyor. Başkanımız TFF ve MHK başkanı ile konuşuyor. Konuşmaz mı yani? Bu böyle gider mi? Eee bunun son noktası vardır. O son noktaya geldik yani!"

"YENİ STADA YENİ YILDIZLAR GELECEK"

"Başkanımız her zaman söylüyor. Bu stadda yıldız futbolcular olacaktır. Beşiktaş Kulübü'ne bu stadda yıldız futbolcular gelecek ve oynayacaklar. Merak edilmesin."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!