comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Dilmen: 'G.Saray'ın yaptığı ikramı.."

23 Mart 2014, Pazar 22:33

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar'ı 3-0 yenerek zirve takibini sürdüren Beşiktaş'ta özellikle ilk 45 dakikada oynanan alkış topladı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar'ı 3-0 yenerek zirve takibini sürdüren Beşiktaş'ta özellikle ilk 45 dakikada oynanan alkış topladı. Karşılaşmanın ardından NTVSpor'da yayınlanan % 100 Futbol adlı programda değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın kadro yapısına göre çok iyi mücadele ettiğini ve saygı duyulması gereken bir iş yaptığını ifade etti.

"MOTTA İLE TELLES'İN BİR FARKI YOK"

Beşiktaş forması giyen Motta'nın yüksek maliyetle gelen Alex Telles'ten bir farkı olmadığını ifade eden Dilmen, "Motta'da bu kulüpte kalmak istiyor ve "Bonservisimi alın" diyor. Galatasaray'ın yeni transferi Telles için ne diyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Galatasaray'ın en iyilerinden diyoruz. Motta'nın da Telles'den aşağı kalır yanı yok. Maliyetine göre çok çok iyi bir performans gösteriyor." dedi.

"BEŞİKTAŞ COŞKULU BİR TAKIM..."

Beşiktaş'ın Galatasaray'ın ikramını iyi değerlendirdiğini ifade eden Dilmen, "Beşiktaş'ın diğer takımlardan farklı bir özelliği var. Kadrosu rakipleri kadar çok iyi değil ve sahasında maç oynayamıyor. Bunlar bir araya gelince Beşiktaş'ın organize olması ve arzulu olması lazım. Kaybettiği maçlarda arzu, coşku problemi yoktu ama organizasyonunda problem vardı. İkinciliğin çok önemli olduğu bir ligde dün akşam Galatasaray'ın kaybetmesinden sonra bugün kesinlikle kazanması gerekiyordu. Galatasaray'ın dün Beşiktaş'a yaptığı ikram reddedilemezdi. Beşiktaş, şampiyonluğu dahi düşünüyordur. Çünkü Fenerbahçe hem Galatasaray hem de Beşiktaş deplasmanına gelecek." şeklinde konuştu. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!