comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın yeni yıldızına milli davet!

28 Şubat 2014, Cuma 00:50

2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren ABD Milli Takımı'nda teknik direktör Jürgen Klinsmann, Ukrayna ile oynanacak olan hazırlık karşılaşması için 24 oyuncuyu kadroya davet ederken Beşiktaşlı Jermaine Jones da kadroda yer aldı.

Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren ABD Milli Takımı'nda teknik direktör Jürgen Klinsmann, Ukrayna ile oynanacak olan hazırlık karşılaşması için 24 oyuncuyu kadroya davet ederken Beşiktaşlı Jermaine Jones da kadroda yer aldı.
 
Beşiktaşlı Jones, son olarak 19 Kasım 2013 tarihinde Avusturya ile oynanan hazırlık maçında sahada yer alırken 2 Şubat tarihinde oynanan Güney Kore maçına davet edilmemişti. Kadroda bulunan 24 oyuncunun 21 tanesi futbol yaşantısını Avrupa'da sürdüren oyunculardan oluşuyor.
 
5 Mart tarihinde Kıbrıs Rum Kesimi'nde Ukrayna ile hazırlık maçında karşılaşacak olan ABD Milli Takımı kadrosu;
 
KALECİLER: Cody Cropper (Southampton), Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton).
 
DEFANS: John Brooks (Hertha Berlin), Geoff Cameron (Stoke City), Edgar Castillo (Club Tijuana), Alfredo Morales (Ingolstadt), Oguchi Onyewu (Sheffield Wednesday), Will Packwood (Birmingham City), Tim Ream (Bolton Wanderers).
 
ORTA SAHA: Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto), Mix Diskerud (Rosenborg), Fabian Johnson (Hoffenheim), Jermaine Jones (Beşiktaş), Sacha Kljestan (Anderlecht), Brek Shea (Barnsley), Danny Williams (Reading).
 
FORVET: Juan Agudelo (Utrecht), Jozy Altidore (Sunderland), Terrence Boyd (Rapid Wien), Clint Dempsey (Seattle Sounders), Julian Green (Bayern Munih), Aron Johannsson (AZ Alkmaar).

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!