comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic derbiyi unutturmak istiyor

27 Şubat 2014, Perşembe 08:31

Hırvat teknik adam Antalya ve Eskişehir maçlarından galibiyetle ayrılmaları halinde zirvedeki tablonun değişeceğini söyledi, “Her şey elimizde. Evimizde 2'de 2 yaparsak büyük avantaj yakalarız” dedi

Galatasaray'a tek golle mağlup olarak şampiyonluk yarışında büyük bir fırsat kaçıran Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic düzenlediği motivasyon toplantılarında oyuncularına derbiyi unutturmaya çalışıyor.

Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor ile iç sahada oynayacaklarını futbolcularına hatırlatan Hırvat teknikadam, “Bu iki karşılaşmayı kazanırsak ligde dengeler yeniden değişecektir” ifadelerini kullandı. Bilic ligdeüst üste elde edilen 4 galibiyetin ardından Türk Telekom Arena'ya gittiklerini ancak çok şanssız bir yenilgi aldıklarını dile getirdi.

Derbiye kadar yaptığı hesapların tuttuğuna dikkat çeken tecrübeli hoca, “Derbiyi de kazansaydık kısa vadeli tüm planlarımız gerçekleşmiş olacaktı. Ancak ligde hâlâ her şey bizim elimizde. Önümüzde kazanılması gerekilen çok puanlar var. Bu kritik süreçte iki maçımızı evimizde oynamamız çok büyük bir avantaj. Bu dönemde rakiplerimizin bize göre daha zor maçları var. Eğer bu iki haftada şansımızı iyi kullanırsak, ligin zirvesinde her şey değişecektir. Bu nedenle her zamanki gibi oynamaya çalışın” ifadelerini kullandığı bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!