comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Semih açıklaması! 'Abartılıyor'

25 Şubat 2014, Salı 09:59

Ahmet Nur Çebi, derbide yaptığı hareketle gündemi meşgul eden Semih Kaya hakkında konuştu.

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi, öncelikli olarak maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın Galatasaray lehine aut verdiği pozisyonda “Top benden çıktı” diyerek kararı Beşiktaş lehine kornere çeviren Semih Kaya'yı yorumladı. "Öyle bir toplum haline geldik ki; artık olması gereken şeyler bile gerçekten büyük bir olaymış gibi anlatılıyor. Bu olayda abartılacak bir şey yok. Ben yapılan yorumları abartılı buluyorum. Çok büyütüldü. Semih zaten yapması gerekeni yapmıştır" dedi.
“Dany'nin arkasındayız”
 
Derbide sebebiyet verdiği penaltıyla tartışmaların odağı haline gelen Dany için de görüş bildiren Çebi, “Dany'yi sezon sonunda göndereceğimiz yönündeki iddialar asılsız. Dany hata yaptı. Kim yapmıyor ki; her futbolcu hata yapıyor. Biz Dany'yi bir hata nedeniyle silmeyiz. Biz onun genel performansına bakarız. Maçın genelinde çok iyiydi. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olması için arkasında duracağız. Sezon sonunda Galatasaray'dan bonservisini alır mıyız? Bu şimdi cevaplanabilecek bir soru değil" dedi. Çebi, Dany'nin Önder Özen'in ısrarıyla transfer edildiği yönündeki yorumlar için ise "Evet doğru, Önder Özen ısrar etti; biz de aldık. Bu, Özen'in inisiyatif alanındaydı. Bu noktada yorum yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.
 
“Şampiyon olacağız”
 
Çebi, son olarak, şampiyonluğa olan inancını vurguladı. "Ben memnunum. Derbide iyi oynayan taraf olduğumuzu düşünüyorum. Daha hiçbir şey bitmedi. Bu oyunu sürdürürsek şampiyon olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bugün

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!