comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic: 'Bu kez düşüş yok!'

24 Şubat 2014, Pazartesi 17:32

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Galatasaray'a kaybeden Beşiktaş'ta teknik heyet ve yönetim takıma motivasyon aşılıyor.

Galatasaray maçını kaybeden Beşiktaş ligin ilk yarısındaki düşüşü yaşamamak için işi sıkı tutuyor.

Sezona üstüste 4 galibiyetle başlayan siyah-beyazlılar 5. haftadaki Galatasaray maçının kaybedilmesinden sonra düşüşe geçmiş ve arka arkaya puan kayıpları yaşayarak liderin 12 puan gerisine kadar düşmüştü.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci devreye de süper bir başlangıç yapıp 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alarak lider ile puan farkını 5'e kadar düşüren Beşiktaş'ın bu yükselişine yine Galatasaray dur demiş oldu.

"İLK YARIDAKİ DÜŞÜŞÜN BAHANESİ VARDI"

Süper Ligin ilk yarısında, Galatasaray maçı dahil 6 maçlık periyotta sadece bir galibiyet alabilen siyah beyazlılar 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 6 haftada 12 puan kaybedip liderlikten 5.sıraya kadar gerilemişti. Bu düşüşe, Galatasaray maçı sonrası alınan cezalar, stat belirsizliği ve sakatlıkların çok olması gibi etkenler bahane olarak gösterilmişti.

"SLAVEN BİLİC TAKIMA GÜVENİYOR"

Süper Lig'in İkinci devresinde de üst üste alınan galibiyetlerin, yine Galatasaray maçında son bulması, akıllara aynı düşüşün yaşanıp yaşanmayacağına dair sorular getiriyor. Teknik direktör Slaven Biliç ise bu konuda takımına sonuna kadar güvendiğini ve aynı düşüşü tekrar yaşamayacaklarına emin olduğunu dile getiriyor. Bu düşüncesini oyuncularına da sık sık aktaran Hırvat hoca, Antalyaspor maçına iyi bir motivasyon ile çıkıp mutlaka kazanacaklarını belirtiyor. Biliç ligin ilk yarısında yaşanan özgüven kaybının bu devrede de olmaması için oyuncularından Galatasaray maçını tamamen unutup Antalyaspor maçına konsantre olamalarını istiyor.

YÖNETİM VE ÖNDER ÖZEN'DEN MOTİVASYON ÇALIŞMALARI

Siyah Beyazlı yönetim ve Önder Özen'de takımdaki birlikteliğin üst düzeyde olduğunu ve şampiyonluk yarışında sonuna kadar var olacaklarını sürekli dile getirerek, futbolcuların moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmaya çalışıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!