comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Özen'e sezon sonuna kadar sabır

24 Şubat 2014, Pazartesi 08:31

Galatasaray'dan kiralanan futbolcunun transferinde, “Sorumluluk bana ait” diyen Futbol Genel Direktörü Önder Özen'e şimdilik hesap sormayan siyah-beyazlı yöneticiler, sezon sonuna kadar sabretme kararı aldı

Galatasaray derbisinde yaptırdığı penaltıyla Beşiktaş'ın mağlubiyetinin mimarlarından Dany'nin transferinde yönetim topu Futbol Genel Direktörü Önder Özen'e attı.

Kamerunlu futbolcu, Galatasaray'da oynarken de, böylesine hatalar yaptığı için transferine tepki gösteren siyah-beyazlı idareciler, “Dany'den başka stoper mi yok?” dediklerini ve kiralanmasına karşı çıktıklarını birbirlerine anlatan siyah-beyazlı idareciler, buna rağmen sezon sonuna kadar sessiz kalmaya karar verdiler.

Yöneticilerin sessiz kalmalarının nedeninin ise Futbol Genel Direktörü ÖnderÖzen'in, ekranlarda “Bu transferin sorumluluğu bana ait” demesinin olduğu ortaya çıktı. Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan yönetim kurulu, Dany'nin, derbide yaptığı penaltıyı örnek göstererek, “Kesinlikle iyi niyetle oynadı ama onun böylesine zamanlama hatalarını biliyorduk. Tek korkumuz buydu ve ne kötü bir tesadüf ki Galatasaray derbisinde karşımıza çıktı” dedikleriöğrenildi.

KARARLARIN ÇOĞUALEYHTE

Yönetim, buna rağmen, Beşiktaş'ın, TT Arena'da Galatasaray karşısında daha iyi oynadığını kabul ederek, maçın hakemi Cüneyt Çakır'a da tepki gösterdi. Görünürde ciddi hatalar yapmamış gibi dursa da, Çakır'ın verdiği kararların çoğunun Beşiktaş'ın aleyhinde olduğunu dile getiren yöneticiler, yenilginin nedenlerinden birinin de bu olduğunu dilegetirdiler.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ise, maçın ardından Futbol Genel Direktörü Önder Özen'i telefonla aradığı ortaya çıktı. Siyah - beyazlı kulübün başkanı, Dany'nin hatasına rağmen, bir an önce bu maçı unutup tüm takımın önümüzdeki haftalara bakmasının talimatınıverdiği bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!