comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Önder Özen'den Semih'e övgü!

23 Şubat 2014, Pazar 00:33

Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen, Cenk Gönen'in tedbir amaçla kaldırıldığı hastaneden çıkışta açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen, Cenk Gönen'in tedbir amaçla kaldırıldığı hastaneden çıkışta açıklamalarda bulundu. Cenk'in sabah taburcu edileceğini ifade eden Özen, Galatasaray maçında üstün olan taraf olduklarını söyledi. Maç içindeki centilmence hareketi gündem olan Semih Kaya'nın ailesini tebrik ettiğini ifade eden Özen, taraftarlarının desteğine de ihtiyaçları olduklarının altını çizdi.

İşte Özen'in açıklamaları:

"Cenk pozisyona iyi niyetiyle gitti. Sert bir darbe. Tomografisi ve MR'ı çekildi, sıkıntı yok. Geçici bir hafıza kaybı oluyor. Oynamaya devam etmek istedi. Sorulara cevap veriyorsa ve oynamak istemiyorsa sıkıntı olmayacağını söyledim doktor ekibine. Geçmiş olsun tekrar."

"Net bir oyunüstünlüğü aldığımız, fırsat ürettiğimiz ve pozisyon vermeden maçı bitirdiğimiz bir mücadele oldu. Oyuncularla gurur duyuyorum sahada ne gerekiyorsa onu yaptılar. TT Arena'da 50 bin kişi önünde böyle oynayan yok. Oyuncularımız bunu yaptılar. Galiptir bu yolda mağlup. Semih Kaya'nın annesini, babasını ve ailesini tebrik etmek geriyor. Terbiyenin hiçbir türüne sahada rastlamıyoruz. İyi bir ailede yetiştiği belli oluyor. Semih Kaya ve ailesine, alt yapıda onu yetiştiren hocalara tebrikler."

"Böyle dönemlerda taraftarın desteklediğini bilmek oyuncuların ihtiyacı. Dany pozisyonda bir zamanlama hatası yaptı. İyi futbol oynadı ama zamanlama hatası yüzünden penaltı oldu. Kalitesi, seviyesi belli. Penaltı kararı oldu."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!