comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Arena'da büyük skandal! Olay açıklama

22 Şubat 2014, Cumartesi 22:58

Beşiktaş'ta kaleci Cenk Gönen'in 84. dakikada yaşadığı baygınlığa karşın oyuncu değişikliği hakkı bitmiş olduğu için sahada tutulması tartışmaları beraberinde getirdi.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde kaleci Cenk Gönen'in yaşadığı sakatlık maça damgasını vurdu, oyun 11 dakika uzadı.

Cenk Gönen'in 84. dakikada yaşadığı sakatlık, kısa süreli baygınlığa karşın oyuna devam etmesi ise tartışmaları beraberinde getirdi. Maç sonu kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırılan ve burada kalan Gönen'in karşılaşma sonrasında "Neredeyim ben, maça ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Niye ben maça girdim?" dediği ve hafıza kayıbı yaşadığı belirtildi. Tartışmaların odak noktasında "Cenk Gönen neden riske edildi?" "Ya maç sonu durumu iyi olmasaydı?" sorusu vardı.
 
KARANLIK'TAN OLAY AÇIKLAMA
"DEĞİŞİKLİK HAKKI OLSAYDI ANINDA DEĞİŞTİRİRDİK"

Beşiktaş kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ise kulüp televizyonuna, "Hastanede aldığımız tetkikler iyi. Hastaneden alacağımız başka tetkik sonuçlar da olacak. Daha ayrıntılı açıklama yapacağız. Maç esnasında kafasına bir darbe aldı. Geçici olarak hafızasını kaybetmişti Cenk. Yüzünde, kulağında ve kafasında yaralanmalar da vardı. O anda düşünmüştük. İster istemez takımın da durumunu düşündük. İki değişiklik olsaydı kesinlikle değiştirirdik kaleciyi. Özel bir makine getirttik ve baktık. Gereken müdahale oldu ve oynamasına karar verdik. Sağlığı hiç riske girmedi. Kalenin arkasında durduk maç sonuna kadar. Bizimle konuşuyordu devamlı. Herhangi bir sıkıntı olmaması için maç sonunda hemen hastaneye yolladık. Tetkikler yapılıyor hala ve durumu gayet iyi..."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!