comScore

Beşiktaş Beşiktaş

F.Bahçeliler'in derbi beklentisi!

22 Şubat 2014, Cumartesi 10:33

Spor Toto Süper Lig'de G.Saray ile Beşiktaş arasında oynanacak kritik derbi öncesi, Fenerbahçeli taraftarlar da çıkmasını istedikleri sonucu açıkladı.

Spor Toto Süpe Lig'in 2'inci Beşiktaş'ın, 3'üncüsü Galatasaray'a konuk olduğu 'kırılma' maçında, lider Fenerbahçe'nin taraftarları da sonuçla ilgili beklentilerini ilan etti.

Fenerbahçeli taraftarlara; "Sizce G.Saray-Beşiktaş derbisinden ne sonuç çıkarsa bizim için daha iyi olur?" sorusu soruldu. Bu ankete 16.941 Fenerbahçeli taraftar katıldı. Ankette, Beşiktaş, Galatasaray ve beraberlik cevaplarının yanı sıra "Biz işimize bakalım" seçeneği de yer aldı.

Ankete oy veren Fenerbahçeli taraftarların %46.49'luk kısmına denk gelen 7876'sı derbi maçın berabere bitmesini istedi. "Biz işimize bakalım" diyen Fenerbahçeli taraftarların oranı ise %41.23 oldu.

Ankette taraflardan birinin kazanmasını isteyen Fenerbahçeli taraftarların oranı ise %10 civarında oldu. Beşiktaş'ın kazanmasını isteyen taraftarlar %9.42 olurken, Galatasaray'ın kazanmasını isteyen Fenerbahçelilerin oranı %2.86 oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!