comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Deniz Atalay'dan Kasımpaşa'ya yanıt!

21 Şubat 2014, Cuma 15:32

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'e kendilerine yönelik sözlerinden dolayı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı için siyah-beyazlı kulüple yapılan anlaşmanın feshedildiğini açıklayan Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'e kendilerine yönelik sözlerinden dolayı tepki gösterdi.
 
Atalay yaptığı açıklamada, gördükleri ve duydukları kadarıyla Öksüz'ün mülayim bir insan olduğunu belirterek, "Ama son zamanlarda Beşiktaş ile ilgili polemik işine çok fazla girmeye başladı. Esas onun arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Arkasında olan kişilerin bu konularda gerçek görüşlerini belirtmesi veya bu konularda düşüncelerini söylemesi doğru olur" dedi.
 
Öksüz'ün "(Üç maçı orada, beş maçı Kasımpaşa'da oynarız) gibi bir yaklaşım söz konusu olamaz" sözlerine de tepki gösteren siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Müsaade etsinler de nerede oynayacağımıza biz karar verelim. Ödemede gecikme olduğunu söyledikleri şey 2-3 günlük gecikme" ifadelerini kullandı.
 
Kasımpaşa'nın, Beşiktaş Kulübü'nün aralarındaki maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na baskı yaptığı yönündeki açıklamalarına da değinen Deniz Atalay, "Beşiktaş'ın haklarını korumak için buradayız. Bundan sonra da böyle olursa yine hakları korumak için her türlü girişimi yaparız ve sonuna kadar mücadelemizi veririz" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!