comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten Drogba'ya özel önlem!

21 Şubat 2014, Cuma 08:32

Galatasaray ile sezonun belki de en kritik sınavına çıkacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, Dany'e özel bir görev verdi.

Sarı - kırmızılı takımda oynadığı için bu derbide Bilic'in en önemli kozlarından biri haline gelen Kamerunlu oyuncu, Didier Drogba'yı tutacak. Eski kulübündeki antrenmanlarda Drogba ile defalarca karşı karşıya gelen Dany, 90 dakika Fildişili oyuncuya yakın markaj uygulayacak.

Ersan Gülüm'ün cezası nedeniyle göbekte Pedro Franco ilebirlikte görev alacak olan Dany, bu özel görevin dışında, Galatasaray'daki diğer oyuncularla ilgili yapılması gereken şeyleri de, Beşiktaşlı futbolculara anlattı. Siyah - beyazlı oyuncular, özellikle Melo ve Sneijder'e dikkat etmelerikonusunda, Dany tarafından uyarıldılar.

Bu arada Beşiktaş derbi hazırlıklarına devam etti. Antrenmana tedavileri süren Tomas Sivok ve Oğuzhan Özyakup'un yanı sıra, sol dizinde ağrısı olan Manuel Fernandes ile sağ arka adalesinde ağrısı olan Hugo Almeida'nın da katılmadıkları kaydedildi. Tolga Zengin, Veli Kavlak, Julien Escude, Gökhan Töre, Dany Nounkeu ve Ersan Adem Gülüm'ün takımla çalıştıkları duyuruldu.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!