comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Almeida paniği

20 Şubat 2014, Perşembe 15:15

Beşiktaş, Galatasaray derbisi hazırlıklarına bugün yaptığı taktik idmanıyla devam etti. Almeida'nın antrenmana katılmaması siyah-beyazlı takımda tedirginlik yarattı.

Beşiktaş, Galatasaray derbisi hazırlıklarına bugün yaptığı taktik idmanıyla devam etti.
 
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Taktik ve kondisyon çalışması yapan Beşiktaş, idmana ısınma çalışmalarıyla başladı. 5'e 2 ve streching çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, taktik hazırlıkla antrenmana devam etti. Oynanan çift kale maçla gün noktalandı.
 
Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup, sol dizinde ağrısı olan Manuel Fernandes ve sağ arka adalesinde ağrısı olan Hugo Almeida katılmadı. Bu futbolcular tedavi sonrası bireysel çalışma yaptılar.
 
Tolga Zengin, Veli Kavlak, Julien Escude, Gökhan Töre, Dany Nounkeu ve Ersan Gülüm takımla çalıştı.
 
SLAVEN BILIC'TEN UYARI 

Hırvat teknik adam, futbolcularıyla yaptığı toplantılarda, derbiyi bugüne kadar oynadıkları maçlardan farklı görmemeleri isteyerek "Bu maçta sizlerden her zaman yaptığınız şeylerden farklı bir şey istemiyorum. Sizden beklentim normal maçlarda sahaya nasıl çıkıyor ve nasıl bir taktik anlayışla oynuyorsak onu sergilemeniz. Bu maçı gözünüzde büyütmeyin. Son haftalarda gösterdiğiniz oyunu sergileyin bize yeter" dedi.
 
Son dönemde takımın istediği çizgiye geldiğini belirten Biliç, "İyi bir çıkış yakaladık, ancak önemli olan bu çıkışı sürdürmek. Bunun için sizlerden yine elinizden gelen en iyi mücadeleyi sergilemenizi istiyorum. Sakın rehavete kapılmayın" uyarısı yaptı.
 
Sakatlığının geçtiğini ve cumartesi günü derbide oynamak istediğini belirten genç futbolcu Oğuzhan hakkında kararını yarın vermeyi planlayan Biliç, genç futbolcu tam anlamıyla hazır olmazsa Fernandes ile başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!