comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a Jones müjdesi!

19 Şubat 2014, Çarşamba 14:32

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Jermain Jones takımla çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşusuyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, istasyon ve pas çalışması gerçekleştirip, günü çiftkale maçla tamamladı.

Çalışmaya sağ kasığında ağrısı bulunan Veli ve sağ ayak bileğinde kanama, ağrı ve ödem olan Oğuzhan Özyakup katılmadı. Sağ arka adelesinde sertlik olan Dany, ayak parmağında hafif sakatlığıbulunan Ersan ve sağ dizinde ödem bulunan Gökhan Töre ise takımdan ayrı koştu. Sakatlığı geçen yenitransfer Jermaine Jones ise takımla çalıştı.

Oğuzhan Özyakup'un cuma gününe kadar kontrol altında tutulacağı ve Galatasaray maçında forma giyip giymeyeceğine maçtan hemen önce karar verileceği açıklandı. Şut çalışması sırasında kolundan sakatlık geçiren kaleci Tolga Zengin ise antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.

Çalışmayı Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay da takip etti.

Yönetici DenizAtalay antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, Bursaspor maçındakırmızı kart gören Ersan Gülüm'ün cezası için itirazda bulunacaklarını hatırlattı. Derbi maçtaadil bir hakem yönetimi beklediklerini ifade eden Atalay, Olympic Lyon forması giyen Gomis'in transferi için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını açıkladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!