comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan derbi hazırlıklarına "eksik" başlangıç

18 Şubat 2014, Salı 20:33

Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı idmanla başladı.

Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı idmanla start verdi.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah beyazlılar, idmana kondisyon ve dayanıklılık koşusu ile başladı. İstasyon koşuları sonrası pas çalışması yapan futbolcular, yarım sahada oynadıkları çift kale maçla antrenmanı noktaladı.

İdmana, tedavilerine devam edilen Tomas Sivok, Oğuzhan Özyakup, sağ dizinde ağrısı olan Gökhan Töre, sol arka alt adalesinde ağrısı olan Dany Nounke, ayak parmağında ezilme olan Ersan Gülüm ve izinli olan Julien Escude katılmadı. Jermaine Jones ve Muhammed Demirci takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam etti.

Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 11:00'de yapacağı antrenman ile devam edecek.

DERBİYE ÖZEL PRİM

Beşiktaş yönetimi hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçı için futbolculara özel prim verecek. Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçları için 60 bin TL almaya hak kazanan futbolculara başkan Fikret Orman tarafından 10 bin TL daha zam yapılarak rakam 70 bin TL'ye çıkartılmıştı. Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu Galatasaray maç için belirledikleri özel primi de 30 bin TL olarak açıkladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!