comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Oğuzhan'a Marsilya kancası!

18 Şubat 2014, Salı 16:52

Marsilya, Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'u izlemeye aldı. Fransız kulübünün bir yetkilisinin Bursaspor maçını tribünden takip ettiği ortaya çıktı.

Marsilya, Oğuzhan Özyakup'u takibe aldı.
 
Beşiktaş'ın 2012-2013 sezonu başında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'den transfer ettiği Oğuzhan Özyakup, performansı ile beklentilere karşılık verdi. Siyah beyazlı takıma transfer olduğu ilk sezonda 30 maçta forma giyen genç futbolcu, takımı adına 2 gol kaydetmişti. Bu sezon ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olan Oğuzhan, 14 karşılaşmada görev yaptı ve 3 kez fileleri havalandırdı.
 
21 yaşındaki oyuncunun bu performansı Avrupa kulüplerinin de ilgisini çekmeye başladı. Fransa'nın köklü kulüplerinden Marsilya, Oğuzhan'ın performansını yakından takip ediyor.
 
Beşiktaş'ın son oynadığı Bursaspor karşılaşmasını Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerinden izleyen Marsilya kulübü yetkilisi, Oğuzhan'ın performansından memnun kaldı. Hazırladığı raporda genç oyuncu için olumlu ifadeler kullanıldığı öğrenilen kulüp yetkilisinin, sezon sonuna kadar takibini sürdüreceği ifade edildi.
 
Oğuzhan'ın Beşiktaş ile mukavelesi 2016 yılının mayıs ayında sona eriyor. Ancak siyah beyazlı kulüp genç oyuncunun mukavelesini 2 yıl daha uzatmak için sezon sonunda Oğuzhan ile masaya oturacak.

NTV Spor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!