comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kartal yeni salonuna kavuştu

18 Şubat 2014, Salı 14:34

Beşiktaş Kulübü, yeni inşa ettiği Şevket Belgin Spor Salonu'nun açılışını gerçekleştirdi.

BJK Süleyman Seba Spor Tesisleri içerisinde yapımı tamamlanan ve eski yönetim kurulu üyelerinden Şevket Belgin'in adını taşıyan yeni spor salonunun açılışı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı.

Açılışa başkan Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Mete Vardar, Hakan Özköse, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve siyah-beyazlı camianın önde gelen isimleri katıldı.

Konuşmasında, Beşiktaş camiasıyla bütünleşen isimleri yaşatma konusunda son derece kararlı olduklarını vurgulayan Fikret Orman, "Sayın Şevket Belgin son derece müstesna bir kişiydi. Şöhret peşinde koşmadı. Sevgili Süleyman ağabey ile birlikte Beşiktaş'a karşılıksız paralar verdiler. Bizler onların evlatlarıyız. Bugün Beşiktaş camiası bu kadar ilgi görüp seviliyor ise Baba Hakkıların, Çengel Hüseyinlerin, Ahmet Fetgerilerin, Süleyman Sebaların, Şevket Belginlerin ve daha nice büyüklerimizin sayesinde seviliyor. Bize yakışan ecdadımızı yaşatmaktır. Böylesine değerli kişiliklerin isimlerini yaşatmaya devam edeceğiz. İstanbul ve Anadolu'da nice tesisler yapacağız ve büyüklerimizin adlarını bu tesislere vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaşlılık duruşu lafta değil, böyle önemli şeylerdedir" diyen Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Amatör şubelerimiz göçmen kuşlar gibi başka salonlarda çalışıyordu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve amca oğlum Suat Orman'a buradan teşekkür ediyorum. Şevket ağabey rahmetli olmadan bir evi vardı onu da Beşiktaş Kulübü'ne bıraktı. O ev milyonlarca dolara satıldı ve para tabii ki transfere gitti. Suat Orman bu tesisi bize hiç yük olmadan elli bin dolar gibi bir rakama bitirdi. Kendisiyle gurur duyuyorum, hayırlı ve uğurlu olsun"

Açılışın ardından Şevket Belgin Spor Salonu projesini hayata geçiren Suat Orman plaketini, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in elinden aldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!