comScore

Beşiktaş Beşiktaş

G.Saray ve Beşiktaş'ın transfer kapışması

18 Şubat 2014, Salı 11:32

Hollanda Eredivisie'de forma giyen gurbetçi oyuncu Deniz Türüç için Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer yarışına girdiği belirtildi.

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile bir yarışagiren Galatasaray ve Beşiktaş'ın, transfer için de karşı karşıya geldiği belirtildi. Hollanda basınında yer alan haberlere göre, iki ezeli rakip Go Adead Eagles forması giyen Deniz Türüç için girişimlere başladı.

21 yaşındaki gurbetçi oyuncu için Türk ekiplerinin oldukça istekli oldukları vurgulanırken, İngiltere, Almanya'dan birkaç kulübün ve Hollanda'dan da Twente'nin bu iki takıma rakip olduğu kaydedildi.
TWENTE'YE YEŞİLIŞIK YAKTI!

Kulübü ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç isim, atlyapısından yetiştiği Twente'nin ilgisine yönelik açıklamalarda da bulundu ve, "Sanırım başka bir yere gitme zamanım geldi.Twente'nin beni istemesi benim için onur. Eğer bu ilgi resmileşirse, çok özel hissederim" diyekonuştu.

Orta sahada hücuma dönük olarak oynayan ve sol kanatta da şans bulan Deniz, bu sezon Hollanda'da forma giydiği 24 mücadelede 2 gol attı ve 2 de asist yaptı. Hollanda 21 Yaş Altı Milli Takımı'na davet alan yıldız adayı, Türkiye U19 Milli Takımı'nda dabir kez forma giydi.

1993 doğumlu gurbetçinin bonservis bedelinin 1 milyon euro civarında olduğu tahmin ediliyor.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!