comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Almeida'nın sözleşmesi uzatılacak mı?

18 Şubat 2014, Salı 11:32

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray ile oynayacakları derbi öncesinde açıklamalarda bulundu. Orman, derbi öncesinde hakemlerle ilgili konuşmak istemediğini söylerken, Almeida ile sözleşme uzatmak istediklerini, Fernandes ile ise şu anda futbol ekibinden bir talep gelmediğini ifade etti.

İşte Orman'ın sözleri...
"Derbidir bu galibi vardır, mağlubu vardır. Beşiktaş ile Galatasaray ilk kez karşı karşıya gelmiyor. Her derbinin kendi içinde öyküsü vardır. İlkyarıdaki derbinin de böyle bir öyküsü oluştu. Bunun da sadece güzelliklerin yer alacağı bir derbi olmasını temenni ediyorum. "

HAKEMLERLE İLGİLİ GERGİNLİKLER İÇİN...

"Biz söyleyeceğimizi zamanında söylemenin doğru olduğuna inanıyoruz. Bir derbi öncesi gerilimi arttırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. İyi birhakem atanmasını temenni ediyorum. Bu kadar olayların olduğu dönemde hakem ön plana çıkmasın. Biz oyuncularımız ile gurur duyuyoruz. Pırlanta gibiler. Çıkacağız ve topumuzu oynayacağız."

ERSAN ADEM'İN KIRMIZI KARTI

"Hakem kendisi görmedi pozisyonu. Çizgi hakeminin ifadesine göre karar verdi. Bana göre çizgi hakemine sorması ve karar vermesi doğruydu. Orta hakemin kararı doğru. Ersan'ın yapmış olduğu bir faul olmadığından çizgi hakeminin kararı yanlış. Ben çok oralara takılmıyorum. Kim neyse gerçeği oraya göre maçı yönetiyor. Biz bütün hakemlerin arkasındayız. Biz de emek veriyoruz, camia olarak kenetlenmiş vaziyetteyiz. Stadımızı kendi paramızla yapıyoruz. Beşiktaş basketbol takımının ocak ayı maaşları var. Bu kadar sorunun içinde hakem hatasıyla yenilmek istemiyoruz."

ALMEIDA'NIN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK MI?

"Açıkcası bu sene hem performansı, hem de arkadaşları ileolan uyumu inanılmaz derecede. Hugo bizden biri oldu. Biz de onunla anlaşmak isityoruz. Bizim yaptığımız teklifleri kabul edip, imza atmasını bekliyoruz."

FERNANDES KONUSU NE OLACAK?

"Önder Özen, Slaven Bilic ve bir futbol ekibi var. Teknik heyetin verdiği kararlara göre davranıyoruz. Fernandes şu anda bizden para alıyor. Bir ücret karşılığı burada. Bu ücretin karşılığını da vermesi lazım. Onun da davranışlarında düzelme var. Bize teknik heyetten bir rapor gelirse, biz de bir anlaşma zemini oluşturmaya çalışıyoruz. Sezon başında Beşiktaş'ta devam etmesini istediğimizi söylemiştik, ancak talepleri gün geçtikçe arttı. Bizde durduk."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!