comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Chelsea'nin golcüsü Kartal'a

18 Şubat 2014, Salı 09:33

Beşiktaş yeni stadına flaş yıldızları alarak çıkmayı planlarken Mübariz Mansimov, Eto'o'yu Kartal'a getirmek için harekete geçti. Azeri iş adamının bu transferde maddi ve manevi her türlü yardımı yapacağı öğrenildi.

Beşiktaş gelecek sezon yapılacak flaş transfer için şimdiden kolları sıvadı. Lyon'lu Gomis için nabız yoklayan siyah-beyazlı yönetim bu oyuncuyu renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor. Takvim gazetesinde yer alan iddia şu şekilde;

Bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş taraftarı olarak bilinen Azeri iş adamı Mübariz Mansimov'un Kartal'a Chelsea'de oynayan Samue Eto'o'yu getirmek için harekete geçtiği gelen bilgiler arasında. Mansimov'un yakın arkadaşı olan Chelsea Başkanı Roman Abramovich'e Eto'o'yu ikna etmesi için rica ettiği ve 32 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun bu teklifi ciddi biçimde düşündüğü ortaya çıktı. Dünya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olarak bilinen Eto'o bu sezon lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı resmi maçlarda fileleri 10 kez havalandırırken 6 kez de asist yaptı.

BILIC ONAY VERDİ. ÖZEN SICAK BAKMIYOR

Galatasaray'ın Drogba'da yaptığı gibi ünlü bir yıldızı transfer ederek yeni stadında ses getirmeyi planlayan Siyah- Beyazlı yönetimin Eto'o için her yolu deneyeceği belirlendi. Eto'o gelişmesinden haberi olan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in ise bu transferi özellikle istediği gelen bilgiler arasında. Ancak Futbol Direktörü Önder Özen'in bu transfere çok sıcak bakmadığı ve Eto'o için yönetime olumsuz görüş bildireceği öne sürüldü.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!