comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman : 'Şimdi nasıl görüyorlar?'

17 Şubat 2014, Pazartesi 09:33

Ersan Adem Gülüm'ün kırmızı kartla oyundan atılmasına sert tepki gösteren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hakemlere imalı bir göndermede bulundu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ersan Gülüm'ün atıldığı pozisyonda hakemin hatalı davrandığını söyledi.

Maçın devre arasında protokolün bulunduğu salondaki televizyondan görüntünün tekrarını izleyen Başkan Orman, "Bugüne kadar hiçbir şey göremeyen hakemler, 18'in dışından nasıl olur da böyle olmayan bir pozisyonu oldu gibi görüyorlar. Gerçekten çok enteresan" dedi.

TERİM: "HAKEM HATALI"

Bu arada maçı protokol tribününden izleyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de maçın devre arasında pozisyonu televizyondan izlediği ve çevresindekilere pozisyonun kırmızı kartlık olmadığını söylediği öğrenildi.

44.dakikada Ersan ile ceza sahası içinde girdiği mücadelede yerde kalan Civelli penaltı beklentisine cevap alamadı ve İlker Meral'e tepki gösterdi. İtiraza koşan Civelli'yi durdurmaya çalışan Ersan, rakibini omzundan itti. Meral, çizgi hakemi Murat Özcan'ın yönlendirmesiyle Ersan'a kırmızı çıkardı. Meral maçtan sonra "Böyle pozisyonlar oluyor. Kararımda 6. hakemin etkisivar. Elimizden gelenin en iyisini yönetmeye çalıştık" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!