comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Dany: 'Şimdi G.Saray'ı düşünüyoruz'

16 Şubat 2014, Pazar 16:32

Beşiktaş'ın devre arasında Galatasaray'dan kiraladığı Dany Nounkeu, Bursaspor karşısında kulübü gururlandıracak bir galibiyet aldıklarını ancak artık Galatasaray'ı düşündüklerini belirtti.

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Dany Nounkeu, 1-0 kazandıkları Bursaspor maçının ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Devre arasında kiralık gelen Kamerunlu savunmacı; "Bugün farklı bir pozisyonda oynamak zorunda kaldım. Gaziantepspor'da stoper oynuyordum. Bilic, bum açta bekte oynamamı istedi. Bu kulübü seven herkes için anlamlı bir galibiyet almış olduk. Önümüzdeki hafta çok önemli bir Galatasaray maçı oynayacağız. Şimdi o maçı düşünüyoruz" dedi.

Kırmızı kartı ve Almeida'nın golünü yorumlayan Dany; "Kırmızı kart çok önemli bir dönüm noktasıydı. O pozisyondan sonra konsantrasyonu kaybetmeden devam ettik. Önümüzde 1 dakika vardı ama o 1 dakikayı gol yemeden kapatmamız gerekiyordu. Onun ardından Hugo'nun attığı golikinci dönüm noktasıydı. Biz golden sonra savunmada sağlam durduk ve önemli bir 3 puan kazandık" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!