comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Ozzy'e muhteşem teklif!

16 Şubat 2014, Pazar 11:31

Beşiktaş, performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken milli oyuncu için kesenin ağzını açtı. Yeni teklife göre Oğuzhan'ın ücreti 450 bin Euro'dan 1.5 milyon Euro'ya yükseltilecek

Beşiktaş yönetimi, bu sezonki performansıyla takımın başarısında önemli rol oynayan Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Manuel Fernandes'i yeni sözleşme konusunda ikna edemeyen ve görüşmeleri sezon sonuna kadar askıya alan siyah-beyazlılar, bu gelişme üzerine Oğuzhan'ın mukavelesini uzatmak için genç oyuncuyla masaya oturdu. Başkan Fikret Orman'ın başarılı performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çeken genç yıldıza 5 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi.

2016 yılına kadar olan sözleşmesini 2018'e kadar uzatılacak milli oyuncunun aldığı ücrete de 3 kat zam yapılacak. Siyah-beyazlı kulüp yıllık 450 bin Euro ve maç başı 7 bin 500 Euro alan Oğuzhan'a yıllık 1.5 milyon Euro ve maç başı 20 bin Euro önerildi. Genç yıldız ayrıca her yıl için de aldığı ücrete 150 bin Euro zam alacak.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Oğuzhan'ın da Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi. Siyah-beyazlı forma altında çok mutlu olduğunu belirten Oğuzhan'ın 'Ben kendimi burada buldum. Çok mutluyum. Uzun yıllar bu formayı giymek istiyorum. Burada büyük başarılara imza atacağıma inanıyorum' şeklinde görüş bildirdiği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Arsenal'den transfer edilen 1992 doğumlu oyuncu, geçen yıl ligde 28 maçta 2 gol attı. Oğuzhan'ın bu sezon ise 12 maçta 3 golü bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!