comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic'ten futbolculara 6-0 örneği...

16 Şubat 2014, Pazar 09:32

G.Saray'ın yeşil-beyazlıları farklı yendiği karşılaşma üzerinden oyuncularına ders veren Beşiktaş Teknik Direktörü, bu karşılaşmanın, rakibin zayıf yönlerini ortaya çıkaran en iyi maç olduğuna dikkat çekti.

Galatasaray derbisine kadar ligde kayıpsız ilerlemenin planlarını yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Bursaspor maçı öncesinde oyuncularına son uyarılarını yaptı.

Tecrübeli çalıştırıcı ligin ilk yarısındaki Bursaspor maçında, Beşiktaş'ın deplasmanda bile rakibine karşı üstün olduğunu hatırlatarak, bugünkü maçın dersi olarak Galatasaray - Bursaspor mücadelesini gösterdi.

Yeşil-beyazlıları yenmek için bir haftadır taktik geliştiren Slaven Bilic, futbolcularına rakibin Galatasaray ile oynadığı ve 6-0'lık hezimetleriyle biten maçın görüntülerini de izletti. Bu sezon oynadıkları tüm maçlar içerisinde, zayıf yönlerinin en belirgin görünen maç olması nedeniyle, Bursaspor'un Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmanın görüntülerini oyuncularına seyrettiren Bilic, Bursaspor'un galip geldiği maçlardaki üstünlükleri de ortaya koydu.

Türkiye'ye geldiği gündenberi kazanan kadroları bozmamaya çalışan Hırvat hoca, görüntülü analizlerin dışında, antrenmanlarda da ideal kadrosunu hazır tuttu. Slaven Bilic, sadece Serdar Kurtuluş'un cezası nedeniyle kadroda bazı değişiklikler yapacak.

Siyah-beyazlı teknik adamın, başarılı olan orta saha üçlüsü Atiba-Veli ve Oğuzhan'ı bozmak istemediği, bu nedenle Dany'i sağ bek oynatabileceği ortaya çıktı. Galatasaray'dan kiralanan oyuncuyu bu bölgede deneyen Bilic, savunmanın göbeğinde ise Ersan veFranco'yu oynattı.

Öte yandan futbolcularıyla dün bir toplantı yapan Slaven Bilic, ceza sahası içerisindeki final paslarında daha dikkatli olunmasını istedi. Deneyimli hoca ayrıca Kasımpaşa maçındaoynanan futbolun yeniden sergilenmesi halinde, üç puanı kazanan tarafından kendilerinin olacağını da sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!