comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın çılgın transfer planı!

15 Şubat 2014, Cumartesi 09:32

Fernandes ve Almeida'nın yerine transfer edilecek isimler için çalışmalara başlayan yönetim, Cenk Tosun ayarında milli takım potansiyeli olan iki yerli oyuncuyu da kadroya katacak

Zirve ile aradaki puan farkını 5'e indirmenin mutluluğunu yaşayan ve şampiyonluğu daha yüksek sesle telaffuz etmeye başlayan Beşiktaş'ta gelecek sezonun çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Yeni stada süper birkadro ile "Merhaba" demenin hesaplarını yapan yönetim şimdiden hazırlıklara başladı. İşte Kara Kartal'ın 2014-15 sezonu transfer politikası:

-Uzun bir sakatlık dönemi yaşayan ve yaşı ilerleyen Sivok gönderilecek. Bu futbolcunun yanı sıra, sezonsonunda sözleşmesi sona erecek olan Escude'nin yerine iki tane üst düzey yabancı alınacak.

DÖRT KALİTELİ YABANCI GELECEK

- Fernandesve Almeida ile sözleşme yenileme konusunda pek fazla umutlu olmayan yönetim, bu iki oyuncuda ısraretmeyecek. Yerlerine yine üst düzey 1 golcü ve 10 numara transfer edilecek. Böylece boşalacak olan 4 kontenjan kaliteli yabancılarla doldurulacak. 3-Cenk'in transferiyle milli takım düzeyinde oyuncu sayısı 9'a yükselen Beşiktaş'ta, ikitane daha bu potansiyele sahip yerli oyuncu kadroya katılacak.

SÜPER KOMBİNASYON!

Beşiktaşlıların büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Vodafone Arena, teknolojinin sınırlarını zorlarken, aynı zamanda geçmişten de izler taşıyacak.Çatısında Doğu Roma'dan esintiler olacak. O dönemdeki arenaları hatırlatan çelik halatlı sistemkullanılacak.

Stadın önünde üç boyutlu özel bir heykel yapılacak. Bir taraftan bakılınca kartal diğer taraftan bakılınca Atatürk portresigözükecek. Ayrıca dünyanın en güzel ve akıllı stadı olacak. Stadın içi teknolojisi için 5 milyon dolarlık harcama yapılacak. Kısacası Vodafone Arena sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda dünyanın en güzel statları arasına adınıyazdıracak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!