comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Veli Kavlak: 'Şampiyonluk kelimesi...'

13 Şubat 2014, Perşembe 12:32

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından Veli Kavlak önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın orta alandaki çalışkan oyuncusu Veli Kavlak, teknik direktör Slaven Bilic'in, kendilerine şampiyonluk kelimesini yasakladığını söyledi.

Veli Kavlak yaptığı açıklamada, Kasımpaşa galibiyeti ile zirve yarışında olduklarını gösterdiklerini belirterek, "Lig sonundaki yerimizi kendimiz belirleyeceğiz. Hocamız 'şampiyonluğa gidiyoruz' şeklinde konuşmayı yasakladı. Yani ilk sıraya çıkmadan şampiyonluk kelimesi bize yasak. Bursaspor ve Galatasaray'ı yenersek sezonun en iyi geri dönüşüne imza atacağız" diye konuştu.

Takımın artık makine gibi işlemeye başladığını kaydeden Veli, "Ben çok koşupmücadele etmeye çalışıyorum ama arkadaşlarım da benden geri kalmıyor. Herkes dinamo gibi savaşıyor. Bu ritmi sezon başında da yakalamıştık. Aksilikler olmasa puan farkı kim bilir kaç olurdu?" dedi.

Veli Kavlak, bu sezon zorluklarla savaştıklarınıifade ederek, şöyle konuştu:

"Karşımıza bir sürü engel çıktı. İlk yarıdaki Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar keşke hiç olmasaydı da bugün puan farkıyla lider olan biz olsaydık. O maç sonunda seyircimizi, motivasyonumuzu kaybettik. Fenerbahçe ve Galatasaray da bu nedenle puan olarak önümüze geçti. Futbolcular olarak hata yapmamakiçin çok titiz davranıyoruz. Taraftarlarımız da bundan böyle daha hassas davranıp bize destek olmaya devam edecektir."

- Olcay Şahan:"Zorlu bir sezon geçiriyoruz"

Siyah-beyazlıların golcü futbolcusu Olcay Şahan ise çokzorlu bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Olcay Şahan, Kasımpaşa ile yaptıkları ve 3-0 kazandıkları maça değinerek, "Kasımpaşa galibiyeti bize çok büyük moral oldu. Bursaspor maçından da 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Kolay olmayacakama takım olarak çok iyi bir motivasyon ve hava yakaladık. Bilic, farkını göstermeye başladı. Biz hepsöyledik; bu yarış daha bitmedi" ifadelerini kullandı.

Yeni statlarına kavuşmayı sabırsızlıkla beklediklerini kaydeden Olcay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yeni stadımızda çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyoruz. Başkanımız stadı zamanında bitirmek için elinden gelen her şeyiyapıyor. Taraftarımız yeni stadı tıklım tıklım doldurursa bizi kimsenin yenemeyeceğine inanıyoruz. Biz ilk çıktığımızda nasıl olacak acaba diyoruz,rakiplerin halini düşünemiyorum. Stat Beşiktaş'ı daha da büyütecek ama Beşiktaş'ın büyüklük için stada ihtiyacı yok. Beşiktaş zaten Türkiye'nin en büyük kulübü. Stat, bizi olduğumuzdan daha güçlü yapacak."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!