comScore

Beşiktaş Beşiktaş

F.Bahçe alamadı Beşiktaş'a bedavaya geliyor!

13 Şubat 2014, Perşembe 10:26

Ara transfer dönemi bitmesine karşın yabancı forvet arayışını sürdüren siyah beyazlılar, bir dönem Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Lyon'un golcüsü Gomis'i renklerine katmak için çalışmalara başladı.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
 
Ntvspor'un haberine göre; Siyah beyazlılar sezon sonunda Olimpique Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis'i kadrosuna katmak istiyor.
 
Devre arası transfer döneminin son gününde yeni sezondan itibaren geçerli olmak üzere Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ile anlaşan Beşiktaş yönetimi, yabancı forvet arayışlarına da hız verdi. Almeida'nın sözleşmesini şu ana kadar uzatmaması ve sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimaline karşı yönetim kurulu Bafetimbi Gomis ile temasa geçmeye hazırlanıyor.
reklam
 
Bu sezonun ardından Olimpique Lyon ile mukavelesi sona erecek olan 28 yaşındaki golcü oyuncu için bonservis bedeli de ödemeyecek olan siyah beyazlılar, Gomis'in talep edeceği yıllık ücreti karşılayabilecek.
 
Yönetim kurulu önümüzdeki günlerde Gomis'in menajeri ile görüşmelre başlayarak, sezon sona ermeden bu transferi tamamlamayı planlıyor.
 
Fransa'nın Saint-Etienne kulübünde futbola başlayan gomis, 2004 yılında profesyonel kariyerine de bu kulupte adım attı. Saint-etienne forması ile geçirdiği başarılı sezonların ardından 2009 yılında olimpique lyon'a transfer oldu. 28 yaşındaki oyuncunu lyon ile olan sözleşmesi bu sezonun ardından sona erecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!