comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'ın en büyük hayali!

13 Şubat 2014, Perşembe 08:31

Başkan Fikret Orman'ın, stat finansmanı için güvendiği, Vodafone Arena Stadı'nın localarının lansmanı dün yapıldı. Fiyatları 100 ile 300 bin dolar arasında değişen localardan toplam 60 milyon dolarlık bir nakit hedefleyen Orman, bu şekilde stat inşaatını tamamlayacak.

Yeni stadın bitirilmesiyle ekonomik olarak rahat bir nefes almayı hedefleyen Beşiktaş'ta, Vodafone Arena'nın loca tanıtımı dün Swissotel'de 19.03'te yapılan lansmanla yapıldı.

Yaklaşık 1000 işadamının yanı sıra çeşitli firmaların da davet edildiği geceye, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi, Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve futbolcular ile camianın ileri gelenleri katıldı. 147 locadan 19 tanesini daha önceden satan Beşiktaş Yönetimi, kalan 128 locayı ise dün yaptıkları tanıtımla işadamları ve firmaların beğenisine sundu.

Yıllık kirası 100 ile 300 bin dolar arasında değişen locaları üç yıllığına kiralayarak 60 milyon dolarlık bir nakit girdisi sağlamayı hedefleyen siyah-beyazlılar, buradan gelecek parayı da stat inşaatının finansmanında kullanacak. Başkan Fikret Orman ile birlikte stadın yıkılmasından yapımına kadar tüm işleriyle ilgilenen yönetici Umut Güner başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri davetlilerle yakından ilgilendi.

"TEK HAYALİM KUPA"

Stat hakkında konuşan Orman, “Bu stadı ağustos ayında bitireceğiz dedik. Ben ve ekibim elimizden gelen kadar o tarihte bitirmeye çalışacağız. Bu tarihteki amaç, camiayı stat konusunda bir araya getirmek. Başkanlığım süresince tek hayalim hem Türkiye'de hem de Avrupa'da bir kupa kaldırmak” dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!