comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kasımpaşa - Beşiktaş Muhtemel 11'ler...

11 Şubat 2014, Salı 07:32

Beşiktaş, 15 Aralık 2013 tarihinde oynanıp tekrarı karar verilen maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, 15 Aralık 2013 tarihinde oynanıp tekrarı karar verilen maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. RecepTayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

21. RANDEVU

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları tekrar maçıyla birlikte lig tarihinde 21. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde geride kalan 20 maçta siyah-beyazlıların büyük üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 14'ünü Beşiktaş kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece son randevuda galibiyete ulaşabildi.

PAŞADÜŞÜŞTE

İyi başladığı ligde son haftalarda sıkıntılı bir süreçten geçen Kasımpaşa, ligin15. haftasında 2-1 yendiği ancak kural hatası gerekçesiyle tekrarlanmasına karar verilen Beşiktaş maçında yine galip gelmek istiyor. Lacivert-beyazlı ekip, zirve mücadelesinde iddialı konuma gelmek isteyen rakibini yenerek, yeniden çıkış yakalamanın peşinde.

MUHTEMEL 11'LER

KASIMPAŞA

Isaksson
Erhan
Yalçın
Barış
Sancak
Adem Büyük
Castro
Alpaslan
Scarione
Babel
Malki

BEŞİKTAŞ

Tolga
Serdar
Franco
Ersan
Motta
Gökhan
Atiba
Fernandes
Oğuzhan
Olcay
Ömer

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
SAAT: 20:00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: Tolga Özkalfa

F.BAHÇE MAÇI İÇİN TEHLİKE

Lacivert-beyazlılarda, sarı kart cezalısı bulunmazken, 4 futbolcu Beşiktaş maçında kart görmesi durumunda Fenerbahçe mücadelesinde oynayamayacak. OrhanŞam, Halil Çolak ve Matias Lionel Fritzler'in sakatlıklarından dolayı forma giyemeyeceği maç öncesinde Elyasa Süme, Oscar Scarione, Ryan Donk ve Sanharib Malki, ceza sınırında bulunuyor.Bu oyuncular, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde 16 Şubat Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı için cezalı duruma düşecek.

KURAL GEREĞİ YOKLAR!

Kara Kartal'ın devre arası transferleri Dany Nounkeu ve Jermaine Jones, statü gereği Kasımpaşa maçında forma giymeyecek. Ayrıca, maçta Kasımpaşa'nın transferleri Tunay Torun ve Alpaslan Öztürk de kural gereği süre alamayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!