comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kasımpaşa yöneticisinden Beşiktaş yorumu

10 Şubat 2014, Pazartesi 19:13

Kasımpaşa kulübü yöneticilerinden İhsan Kalkavan, Beşiktaş ile oynanacak tekrar mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Özel - İşte İhsan Kalkavan'ın açıklamaları..

İKİ TARAF İÇİN DE GÜZEL BİR MAÇ OLACAK
"Gerek biz, gerekse Beşiktaş maça iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Tabii bizim hafta sonu Fenerbahçe maçımız da var. İki tane çok önemli maç oynayacağız. Kafamızı toplayabilir iyi bir oyun sergilersek iki maçı da kazanabiliriz. Beşiktaş da havaya girmiş durumda. Çok güzel bir maç olacak."

10 DEFA YENERİZ SÖZÜ YANLIŞ ANLAŞILDI!
Sayın Hilmi Öksüz'ün ‘Beşiktaş'la 10 defa oynasak yeneriz' sözünün yanlış anlaşıldığını belirten Kalkavan: "Hilmi Öksüz o kadrolarla o şartlarla oynasak 10 kere kazanırdık demek istedi. Beşiktaş küçümsenecek bir takım değil ki! Beşiktaş Türk futbol tarihinin en büyük takımlarından. Hilmi Öksüz, o şartlar o günkü oyun olarak baktı olaya. Beşiktaş'ı gözü kapalı yeneriz diye bir mantık yok. Bazı takımlar bazı maçlarda talihsiz yakalanıyor. Beşiktaş da o gün bu şekildeydi."

TFF'NİN KARARI OYUNCULARIMIZI MOTİVE ETMELİ
"Maç öncesi yaşanan gelişmelerin oyuncuları etkiler mi sorusuna da; Kasımpaşalı futbolcuların işine gücüne bakması gerek. TFF kararlarını tartışma lüksleri yok. TFF, oynama kararı verdi, oynanacak. Bu durum onları motive etmeli. Haklı kazandıklarına dair gayret içerisinde olmalılar."

AHMET NUR ÇEBİ ZİYARETİME GELİP BİLGİ VERDİ
"Beşiktaş'taki üyeliklerinin askıya alınmasıyla ilgili olarak da; Sayın Ahmet Nur Çebi, ziyaretime geldi. Tüzük ve nizam için bizim üyeliğimizin askıya alınmak zorunda olduğunu ifade etti. Hukuken böyle olmalı. Çünkü bir kulüpte üye olup diğer tarafta da başka bir kulüp yönetiminde olması hukuken yasal değil. Ben kendilerine devamlı; Sakın zorda kalmayın demiştim. Onlar da böyle bir karar aldıklarını belirtip ziyaretimde bana söylediler."

Haber: Ertan SÜZGÜN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!