comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Albayrak: 'Çok önemli bir periyottayız'

10 Şubat 2014, Pazartesi 12:33

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de çok önemlibir periyota girdiklerini söyledi.

Albayrak, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor karşılaşmasıyla birlikte kendileri için çok önemli bir dönemin başladığını ve oynayacakları kritik maçları kazanarak iddialarını sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Ligdeki konumları itibarıyla bu maçların çok önemli olduğunu belirten siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Gaziantepspor galibiyetinin ardından Kasımpaşa ile tekrar maçımız olacak. Dört maçlık kritik periyota girdik. Bu karşılaşmalarda 12 puan almayı hedefledik" dedi.

Süper Lig'in ilk yarısında Kasımpaşa ile talihsiz bir maç oynadıklarını vurgulayan Albayrak, "Ancak o maçta kural hatası olduğunu Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu teyit etti. Kararı Tahkim Kurulu da onadı. Kuralhatası olmasından dolayı maç tekrarlanacak" diye konuştu.

Kasımpaşa mücadelesinin ardından Bursaspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Metin Albayrak, "Ardından Galatasarayile derbi maçına çıkacağız. Arka arkaya iyi rakiplerle oynuyoruz. Herkesin iddiası var. Bu bilinçle mücadelemizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

- Kasımpaşalı yöneticilerin durumu

Metin Albayrak, Kasımpaşa Kulübü'nde yöneticilikyapan Beşiktaş Genel Kurul üyelerinin durumuna da açıklık getirdi.

Beşiktaş'ta genel kurul üyesi olan ve geçmiş yıllarda yöneticilik yapan Kasımpaşalı yöneticilerin, tüzüğe göre kulüp üyeliğinden çıkarılmalarının söz konusu olmadığını anlatan genel sekreter Albayrak,şunları söyledi:

"Tüzüğümüze göre aynı profesyonel ligde, aynı kategoride oynayan kulüplerin yöneticileri olan veya iştiraklerinde yer alankişilerin üyelikleri, orada görev yaptıkları sürece askıya alınır. Askıya alındığı dönemde seçme ve seçilme hakkı yoktur, oy atamazlar. Oradaki görevsüreleri bittiği zaman üyelikleri, devam ettiği için aktif hale gelir. Bazı kesimler bunu bilerek kurcalıyor. Beşiktaş tüzüğünde çıkarılma diye bir şey yok, askıya alma var."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!