comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı futbolculardan isyan!

10 Şubat 2014, Pazartesi 10:33

Beşiktaş yönetimi sakatlıkların sebebini araştırırken, Siyah Beyazlı futbolcular, tesislerdeki zeminden şikayet etti.

Tesislerdeki zeminin kötülüğünden dert yanan futbolcular, “Zemin çok sert. Sanki tarla gibi. Bizi çok zorluyor. Her idman sonrası ağrılarımız oluyor” dedi

Habertürk'ün haberine göre; Önce Jermaine Jones'un sakatlığı, ardından Almeida'da ortaya çıkan osteitis pubis kabusu... Beşiktaş'ta sakatlıklar üst üste gelen 2 galibiyete karşın ‘kara bulutları' ortaya çıkarırken; oyuncular, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in kapısını çaldı. Yönetim ve teknik ekip, sakatlıkların gerekçesini araştırırken, oyuncular zemini suçladı. Özen'le yapılan görüşmede Nevzat Demir Tesisleri'ndeki zeminden şikayetçi olan oyuncular şu noktaların altını çizdi:

1- TOP BİLE SÜRÜLMÜYOR

Zeminin, dışardan bakıldığında düz göründüğünü belirten futbolcular, sıkıntılarını “Oysa saha içindegirinti-çıkıntılar mevcut. Neredeyse engebeli bir tarla gibi. Yerden pas veremiyoruz. Hatta top bile sürülmüyor” diye dile getirdi.

2- SAKATLIKLARIN NEDENİ

Antrenmansahasının bu durumuyla ilgili en çarpıcı iddia, sakatlıkların kaynağı olduğu yönündeydi. Çok sert olan zeminin kendilerini zorladığını belirtenBeşiktaşlı oyuncular, “Antrenmanlar sonrası adalelerimizde çok ağrı oluyor. Adale sakatlıkların çoğu buradan kaynaklanıyor olabilir” ifadelerini kullandı.

SEZON SONU DEĞİŞECEK

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, futbolcuların zeminle ilgili şikayetlerini yönetime aktardı. Zeminin şu an için geçici çözümlerle yumuşatılmaya çalışılacağı; sezon sonunda ise direnajın tamamıyla değişeceği öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!