comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Süper Lig'e Olcay Şahan damgası

09 Şubat 2014, Pazar 12:35

Beşiktaş'ın başarılı ismi Olcay Şahan oynadığı futbolla göz doldurmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Olcay Şahan son 10 sezona adeta damgasını vurdu.

Beşiktaş, attığı gollerle takımını sırtlayan Olcay Şahan'ı 800 bin euroya transfer etmişti. Orta sahanın başarılı ismi, son 10 sezonda milyon eurolar ödenerek transfer edilenleri adeta sahadan sildi. 7 milyona mal olan mevkidaşı Quaresma ile aynı sayıda (18) gol attı.

Olcay Şahan, Gaziantepspor'un deplasmanda 2-1 ile geçildiği maçta fileleri havalandırdı. Beşiktaş'a transfer olduğu 2012-13 sezonunun başından bu yana 56 maçta forma giyerek 18 kez fileleri havalandırdı.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Siyah-Beyazlılar'ın son 10 sezonda transfer ettiği en verimli isimlerden birisi oldu. Beşiktaş, Olcay Şahan'ı sadece 800 bin euroya Almanya'nın dikkat çeken kulüplerinden Kaiserslautern'den renklerine bağlamıştı.

19'UN 4'Ü GEÇEBİLDİ

Beşiktaş son 10 sezonda 800 bin eurodan yüksek ücret ödeyerek 19 tane orta saha ve forvet oyuncusu aldı. Bunların büyük bölümünden istenilen verim alınamadı. Önemli bir bölümüne takımdan bedava da olsa gönderilmek için üzerine para verildi. 18 gol kaydeden Olcay'ı 19 isim içinde Fernandes, Almeida, Bobo ve Delgado geçti. Olcay, Inter'den 7 milyon euro ödenerek renklere bağlanan Quaresma ile aynı sayıda gol (18) attı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!