comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman: 'Aziz Yıldırım'a üzülüyorum'

09 Şubat 2014, Pazar 07:35

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, şike sürecinde cezalarla karşı karşıya kalan Aziz Yıldırım'la ilgili fikirleri soruldu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, şike sürecinde cezalarla karşı karşıya kalan Aziz Yıldırım'la ilgili fikirleri soruldu.

İşte Orman'ın açıklamalardından önemli satırbaşları:

"DANY'İ ÖNDER ÖZEN VE BİLİC ÇOK İSTEDİ"

"Ben Dany için negatifim dedim. İlk duyduğumda negatif cevap verdim. Ronaldinho transfer gelişmeleri sonrası hissi olarak baktığım zaman negatif baktım. Futbol Komitesi, Önder Özen, Bilic ısrarcı oldular. Başka transferlerle de istediğimiz sonuca ulaşamadığımızdan Dany için karar verdiler. Benim kararım olmadan öyle bir transfer yapılmaz."

"İŞİMİZE GELENİ ALIRIZ İŞİMİZE GELENİ SATARIZ"

"Biz işimize gelen oyuncuları alıyoruz. Onların kadro şişkinliği nedeniyle işlerine gelmeyebilir, bizim gelebilir. Buna artık olarak bakmamak gerek. Bizden giden oyuncular karşı tarafa altın diye gidiyor, onlardan gelen artık diye geliyor. Bizim egomuz yok. İşimize gelen oyuncuyu alırız işimize geleni satarız."

"STAT BİTİYOR SPONSORLUKLARDA RAKİPLERİMİZİ GEÇİYORUZ"

"Rakiplerimiz gelir olarak bizim 2-3 misli gelirle oynuyorlar. En büyük etken stad ve sponsorluk gelirleri. Sponsorlukta onları geçtik. Stadımız da bitiricez. Bu fark kapanmş olacak."

"YABANCI KURALINDA ALINAN KARARLARIN ARKASINDAYIZ"

"Biz mevcut alınan karara uygun transfer yaptık. 10 yabancımız var amasezon sonu yabancı oyuncuların çoğu boşa çıkıyor. 4 yabancı oyuncu alacağız. Biz buna yönelik çalışmışken rakiplerimiz sürekli kontrat imzalıyor. Bizne karar alındıysa onun uygulanmasını istiyoruz."

"AZİZ YILDIRIM'A VERİLEN CEZAYA ÜZÜLÜYORUM"

"Aziz Bey sevdiğimiz birdostumuz. Spor adamının hapse girmesi üzücü şeyler. Dostuz. Bir ailesi var çocukları var işleri var. Adam öldürmüş değil. Bu ceza bana göre ağır. Üzülüyorum. Allah en yakın sürede bu durumu ortadan kalkar. Dostlarının yanına döner."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!