comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın nöbetçisi iş başında!

08 Şubat 2014, Cumartesi 15:35

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, sonradan oyuna girerek gol atma alışkanlığını yeni takımında da sürdürüyor

Beşiktaş'ın sezon başında Medical Park Antalyaspor'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, sonradan oyuna girerek gol atma alışkanlığını yeni takımında da sürdürüyor.

Siyah-beyazlı takımın, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada, mücadeleye 70. dakikada sakatlanan Almeida yerine dahil olan Ömer, 73. dakikada topu rakip filelere yollayarak takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı ve galibiyette önemli rol oynadı.

Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'deki ikinci golünü kaydeden Ömer, Eskişehirspor ile 7. haftada oynanan deplasman maçında da Beşiktaş kariyerindeki ilk gol sevincini yaşamıştı. Genç futbolcu, siyah-beyazlı takımın Eskişehirspor'u tek golle mağlup ettiği karşılaşmada 63. dakikada Eneramo'nun yerine oyuna alınmış ve 70. dakikada fileleri havalandırarak, kritik 3 puanın altına imzasını atmıştı.

DİĞER GOLÜ KUPADA

Medical Park Antalyaspor formasıyla attığı 8 golün 6'sını, yedek kulübesinden gelerek kaydeden ve "nöbetçi golcü" olarak adlandırılan Ömer Şişmanoğlu, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda İzmir'de PTT 1. Lig ekibi Bucaspor'a 2-1 yenildiği karşılaşmada da takımının tek golünü atan isimdi.

İLK 11'E HASRET

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda Beşiktaş formasıyla toplam 4 maça çıkan Ömer Şişmanoğlu, bu karşılaşmaların hiçbirine ilk 11'de başlayamadı.

Eskişehir deplasmanında 27 dakika sahada kalan Ömer, Çaykur Rizespor ile İstanbul'da oynanan mücadelede 23, Gençlerbirliği'ne Ankara'da 1-0 kaybedilen maçta 14 ve 2-1'lik galibiyetle dönülen Gaziantep deplasmanında 20 dakika oyunda kaldı.

"Nöbetçi golcü", Bucaspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında ise sahada 29 dakika ter döktü.

113 DAKİKADA 3 GOL

Dört Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçında, toplamda 113 dakika forma giyen genç futbolcu 3 gol attı, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği maçlarını ise boş geçti.

Beşiktaş'ın A 2 takımında da boy gösteren Ömer Şişmanoğlu, 90 dakika sahada kaldığı Kartalspor ve 46 dakika sahada kaldığı Kocaelispor maçlarında gol sevinci yaşayamazken, 74 dakika forma giydiği Kardemir Karabükspor maçında ise 2 gol birden kaydetti.

Genç futbolcu, A2 Ligi'nde oynanan Kartalspor maçında, rakip takım futbolcusuna sözlü hakaret ettiği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) bir maç ceza almış ve Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta kadro dışı kalmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!