comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sakatlığı kronik mi?

07 Şubat 2014, Cuma 08:34

Daha forma giyemeden kasığında yırtık meydana gelen ABD'li en az 3 maç yok. Jones'in geçen yıl da benzer bir sakatlık geçirdiği ortaya çıktı. Gözler bu arada yine Nevzat Demir'in zeminine çevrildi

Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Slaven Bilic'in "Yeni liderim" dediği Jermaine Jones'un Beşiktaş'a gelişinden 6 gün sonra sakatlık geçirmesi, siyah-beyazlı camiada şok etkisi yarattı.

Aynı zamanda beraberinde de tartışmaları getirdi. ABD'li oyuncunun kasığındaki yırtık nedeniyle geçen sezon da 24 gün sahalardan uzak kaldığı ve Schalke forması giyerken kaslarındaki ince çatlaklar dolayı sık sık sakatlık geçirdiği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi ise futbolcunun transfer edildiğinde sakat olup olmadığını öğrenmek için soruşturma başlattı.

Ancak doktor raporları ve bulgulara göre Jones'un idmanda sakatlandığı öğrenildi. Bu gelişmenin ardından gözler bir kez daha BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki zemin sorununa çevrildi.

TAKIMDA ZEMİN KORKUSU VAR

Kötü zeminin ABD'li oyuncunun sakatlamısına sebep olabileceği ileri sürüldü. Öte yandan siyah-beyazlı kulüpte zemin sorununun iki sezondur çözülememesi takım içinde büyük sıkıntı yarattığı, oyuncuların Önder Özen ve Bilic'e bu konudaki endişelerini aktardıkları belirtildi. Özen'in bu konuyu yönetim kuruluna taşımaya hazırlandığı, başkan Fikret Orman ve ekibine duyulan endişeyi dile getireceği ifade edildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!