comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Cenk'ten F.Bahçe itirafı!

06 Şubat 2014, Perşembe 15:11

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Beşiktaş'a transfer olan Cenk Tosun'un Frankfurt'tan Türkiye'ye uzanan futbol serüvenini yazdı.

Siyah beyazlıların gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık anlaşma imzalattığı Cenk Tosun için gazete, "Eski Eintracht'lı şimdilerde Türkiye'nin yıldızı" başlığını attı.

Cenk'in 8 milyon yuro garanti para artı 10 bin yuro maçbaşı ve ektralarla rüya gibi bir kontrat imzaladığını ifade eden gazete, Eintracht Frankfurt'un zamanında Türk yıldıza güvenmediğini vurguladı.
2009 yılında Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü olan Michael Skibbe'nin Cenk Tosun için " Bundesliga'da geleceği yok" açıklamasına yer veren Bild, O açıklamadan sonra Cenk'in 19 yaşında Gaziantespor'un yolunu tuttuğunu yazdı.

Cenk'in " Küçüklüğümden beri Beşiktaş taraftarıyım ve buraya geldiğim için gururlanıyorum. Bu sebeple Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova'nın tekliflerini geri çevirdim." sözlerine de yer veren gazete, Cenk'in Gaziantepspor'da gösterdiği performansla büyük kulüplerin yoğun ilgilisiyle karşılaşdığını yazdı.

Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Jermain Jones'un da eski bir Eintracht Frankfurt oyuncusu olduğu ve Cenk'le yollarının Beşiktaş'ta kesiştiği ifade edildi.

Kaynak: Lig Tv

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!