comScore

Beşiktaş Beşiktaş

FLAŞ iddia! Tribünde casus var!

05 Şubat 2014, Çarşamba 09:35

Yayıncı kuruluşun kötü tezahüratta sesi kısması nedeniyle, Üç Büyükler'in birbirlerinin tribününe adam göndererek, küfürleri kaydettiği iddiası ortaya atıldı.

Üç Büyükler'in ezeli rekabeti yeni bir boyut kazandı. Ancak bu kez sahada değil, tribünde! Hem de casusluk filmlerine taş çıkartacak cinsten...

İddialara göre Lig TV'nin maçlarda tribünlerden yükselen küfürler sırasında sesi kısması; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı harekete geçirdi. Gözlemci raporlarına güvenmeyen Üç Büyükler'in,birbirlerinin statlarına gizlice kulüp çalışanlarını gönderdiği öğrenildi.

Lig TV maç esnasında statlardan yükselen küfürlerde sesi kıssa bile bu küfürlerin görevli kişiler tarafından kayıt altına alındığı belirtildi. Bu kayıtların herhangi bir cezai durumda, "Bakın rakibimizin tribünlerinde de şu maçta da küfür edilmişti" denilerek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun önüne koyulduğu ileri sürüldü.

Konya karşılaşmasında G.Saray aleyhine yapılan küfürlü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezasıalan Fenerbahçe'nin Tahkim'e yaptığı itiraz, yarın görüşülecek.

4. MAÇTA SEYİRCİSİZ OYNAMA

TFF Disiplin Talimatnamesi'nin 52. maddesine göre, 3 maça kadar kötü tezahürata artarak ağır para cezası uygulanıyor. 4. maçtan itibaren hem seyircisiz oynama hem de para cezası geliyor.

7. kez tekrarlandığında seyircisiz oynama 2maça çıkıyor. Para cezaları da artarak devam ediyor. Yeni talimatnameye göre ceza için kötü tezahüratta devamlılık ve yapan sayısı aranmıyor.

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!